Kevään päivitys: 15 esinettä Kaitlin murskaa keväällä 2018

. Se lunta eilen NYC: ssä, ja viikko sitten se teki samoin. Toivon, että voisin sanoa, että ajattelin, että tämä oli viimeinen siitä, mutta sää nainen kertoi minulle toisin, koska ensi viikon alussa ennusteessa on toinen mahdollinen lähestyvä myrsky. Jopa silti päivät ovat yhä vähemmän harmaita, ja päivänvalon säästöaikana viime viikonloppuna ne ovat myös pidempiä ja kevyempiä. Olen virallisesti valmis kevääksi, ja vaikka vaatekaapini todennäköisesti onkin – kaikki, jotka ovat lähellä minua Myös vaatteet.

Olen varmasti nauttinut yhdessä tai kahdessa toiveessani, ja vain siksi, että tein vain valtavan kaapin puhdistuksen. Annoin monia vanhoja tavaroitani, mutta myin muutaman suunnittelijakappaleen, joten tunnen varmasti vähemmän syyllisyyttään napata jotain uutta voitollani. Alla olen pyöristänyt 15 asiaa, joita kaipaan kevääksi. Mitä himot kauden jälkeen?

Wandler Hortensia Mediumin ote pussiin
810 dollaria Net-a-Porterin kautta
Wandler on tuotemerkki MEGS ja löysin Instagramissa, ja me molemmat putoimme heti. Se on erittäin edullinen, ja rakastan ehdottomasti sekä tämän pussin muotoa että väriä.

Sam Edelman Lorraine Loafer
120 dollaria Nordstromin kautta
Minulla oli pari Sam Edelman -hopealevyjä, jotka sain viime keväänä ja käytin noin neljä päivää viikossa, kunnes syksyfestivaali tuhosi ne. Löysin nämä ja harkitsen vakavasti kauan kadonneen parin korvaamista heidän kanssaan. Ne ovat edullisia ja tyylikkäitä, laadukkaita vaihtoehtoja niille suunnittelijalle, joita me kaikki tiedämme ja rakastamme!

Chloé unikko sydän aurinkolasit
286 dollaria MatchESFashionin kautta
Jos saat sähköpostimme uutiskirjeemme, olet ehkä nähnyt nämä kaunottaret viime viikolla. En ole pystynyt lopettamaan ajattelemasta heitä siitä lähtien! Unelmoin käyttää näitä suosikki Ag-farkkujeni (korkea vyötäröinen kellopöytä) ja valkoisen rajatun yläosan kanssa hyvin 70-luvun ilmeelle.

Alexander Wang farkkutakki
450 dollaria Net-a-Porterin kautta
“Käytä sitä vain denimitakkilla sen päällä”, ystäväni julisti kritisoidessaan asuni varhain viime syksynä. Olin hämmentynyt myöntää, että minulla ei ole hienoa farkkutakkia! Se on ollut luettelossani, mutta en ole koskaan päässyt ostamaan sitä. Osittain siksi, että muut haluamani asiat ovat aina ennakkotapauksia, ja osittain siksi, että en koskaan löydä vain parhaiten istuvuutta ja pesua. Rakastan tämän Alexander Wang One -äänen sävyä ja laajamittainen istuvuus näyttää melkein täydelliseltä.

Keuhkojen korvakorut
62 dollaria Nordstromin kautta
Aina siksi, että sain koukun lausunnon korvakorujen käytöstä, en voi pysähtyä. Minulla oli tapana tiukasti nastat tyttö, mutta nyt olen kaikki vähän lisäys asuuni. Vanteet, tupsut – nimität sen ja haluan sen. Rakastan yksinkertaista muotoa, mutta hauskaa kristallimuotoa näissä korvakoruissa yhden suosikki tuotemerkkieni kanssa korvakoruihin – baublebariin.

Saint Laurent pieni monogrammi Loulou -reppu
1 690 dollaria Ssense
Oletko jo kuullut meitä? Reppu on täällä jäädäkseen, ja on aika lisätä yksi kokoelmaani. Minun on todennäköisesti hankittava sellainen, joka ei ole premium -suunnittelija, koska olen saanut silmäni toiseen laukkuun, mutta tämä on yksinkertaisesti rakastettava, enkä mielestäni tätä näkymistä asunnossani. Onko operaattoreita?

Chloé Lauren Scalloped Platform Wedge
595 dollaria Net-a-Porterin kautta
Olen aina rakastanut Chloé Lauren -kenkien ulkonäköä. Kuuloiset yksityiskohdat ovat erittäin naisellinen ja söpö, ja tämä harmaa väri keväälle? Kyllä kiitos!

Caroline Custas Gabriella Gingham Top
395 dollaria MatchesFashionin kautta
Minulla on tämä tarkka yläosa viime kevään pitsiversiossa ja olen pakkomielle siitä, joten haluan luonnollisesti myös ginghamissa. Mitä voin sanoa, sydän haluaa mitä haluaa.

Dr. Dennis Gross Glow Pad Self Tanner kasvoille
38 dollaria Net-a-Porterin kautta
En halua vain tätä, tarvitsen tätä. Yhden vakavasti pitkän talven jälkeen kasvoni tarvitsevat kaiken apunsa, jota se voi saada hehkuosastolle.

Saint Laurent -korttitapaus
425 dollaria Nordstromin kautta
Minulla on teknisesti jo tämä hallussaan, mutta olen edelleen murskaamassa sitä, ja kun olen käyttänyt sitä pari kertaa, olen todella onnellinen, että olen levinnyt ja lisäsin tämän pienen kukkaroon kiertoon! Minun piti epätoivoisesti päivittää kukkaroni kevääksi, ja kantan enimmäkseen kortteja, joten tämä oli ihanteellinen valinta. Vaikka sitä kutsutaan korttikoteloksi, se on todella pieni kukkaro, koska se aukeaa aina ylöspäin ja siellä on paikka pitää käteistä ja kortteja.

Gucci korkean lenkkarit
795 dollaria Neiman Marcusin kautta
Lenkkarit näyttävät siltä, ​​että täällä oleskelevat, joten miksi et saa kukkaparia keväällä? Löysin nämä ja olen pakkomielle.

Loewen palapelipussi
2850 dollaria Nordstromin kautta
Olen halunnut Loewe -palapelin laukun jo jonkin aikaa, ja tämä saattaa olla vain söpöin mitä olen koskaan nähnyt.

Katso Chloé Maxi -mekko
495 dollaria MatchesFashionin kautta
Kukka maxi -mekot vain huutavat keväällä, ja heti kun sää lämpenee tarpeeksi, löydät minut asuvan maxi -mekkoissa. Tämän minun pitäisi vain olla, ja parin tämän tuon farkkutakin kanssa, jota ensilti.

Frye -kampus Fedora
198 dollaria Nordstromin kautta
Fryellä on joitain parhaimmista hatuista. Olen käyttänyt niitä itse, kun olemme ampuneet tuotteita Fyren kanssa aiemmin, ja sanon aina, että haluan ostaa yhden oman. Kuten äitini haluaa kertoa minulle, minulla on pään hattuihin ja rakastan tämän vaaleanharmaa väriä! Käytän tätä yllä olevalla asulla.

Gucci riippulukko kukkapussi
2700 dollaria Neiman Marcusin kautta
Kukka keväälle? Tiedän, että uraauurtava, ja tiedän myös, että Paholainen käyttää Prada-linjaa, jota käytetään, mutta tämä laukku on liian kaunis, ettei halua. Se on herkullinen, sekä sen koon että melko kukkatulostuksen takia, mutta kultaiset nastat antavat sille myös vähän reunaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.