Summertime 2013

Summertime -sarjan monet unohtumattomat tähden kukkaro -hetket koskevat läheistä, mikä on kauhea monista syistä – hyvin ensimmäisestä ja tärkeimmästä, koska löysin vasta uimapuvut, pidän todella yksinkertaisesta kaksi viikkoa sitten . Kuitenkin myös mahdollisuutesi musiikkijuhla -huliganismiin, rantafrolickingiin, samoin kuin Hamptonsin viikonloppumatkat ovat katoamassa, kuten niin lukuisia syksyn lehtiä. Syksyllä on tietysti omat viehätysvoimansa, mutta ennen kuin me kevyet villapaitot puhkemme, on välttämätöntä, että kunnioitamme sopivia kunnioitusta sekä parhaimmille ja Summertime 2013: n kirkkaimmille tähtiä koskeville hetkille.

Kesä on aina erinomainen aika häpeämättömälle kukkaro -näyttelyyn osittain, koska me kaikki käytämme niin vähän muuta, joka on mainitsemisen arvoinen. (Anteeksi, rintaliivit ja päivänkakkara herttuat.) Se ei tarkoita, että meillä ei ole varustetun menetelmiä- ihanteellinen rusketus tekee todella neonkukkaron popista, samoin kuin merkittävä mokkanahkapussi todella tasapainottaa tuskin Siellä pari farkkuhousuja. Katsotaanpa tarkalleen, kuinka julkkikset tekivät sen vuonna 2013 …

Balmainilla oli suuri laukkuhetki, kun se esitteli Balmain X Aurelie Biderman Pierre -laukun, joka löysi heti menetelmänsä julkkiksten innostuneisiin käsiin, kuten Miranda Kerr, Diane Kruger, Gwen Stefani, Rosie Huntington-Whiteley ja Kate Moss. Se on bannerin avauskausi kaikenlaisille laukkuille. Kaikki meistä leimasimme hiukan kustannuksin (4 350 dollaria), mutta olen kuitenkin kiinnostunut näkemään tarkalleen, kuinka tämä mokkanahka kesähihna “IT” -laukun hinnat syksyllä.

Pierre ei tietenkään ollut ainoa laukku, jota Gwen Stefani rokkasi tänä kesänä. Löysimme hänet FAM: n kanssa melko äskettäin, tuoda kauniin Viktor- ja Rolf -pommituslaukun. Uskon, että tämä muodin eteenpäin suuntautuva laukkutyyli on loistava, mutta yritän kuitenkin rehellisesti arvioida tarkalleen kuinka paljon haluaisin sen, jos sillä olisi minkäänlaista muuta nimeä kuin “pommittaa”. Uskon, että vastaus on: käytännössä yhtä paljon.

Tässä on vielä yksi laukkuhetki Ei niin kaukana menneisyydestä-Olivia Wilde on aivan ensimmäinen julkkis, jonka löysimme tuovan monisävyisen metalli Christian Louboutin Panettone -pilkulla kuluttajan CL: n syksyn 2013 kokoelmasta. Se on perusta, samoin kuin vielä bedzzoiva. Uskon, että Olivian uusi laukku on vielä yksi voitto Louboutinin aliarvioidulle laukulinjalle.

Nastasta puhuttaessa olemme pitäneet Valentino Rockstudista kaikilla kaudella tänä vuonna. Ei voi pysähtyä, ei pysähdy, Rockstud -harrastaja elämästä! Tässä on aito kotiäiti Kyle Richards, joka tuo erityisesti rockstud-tastic Valentino Rockstud Trapeze -laukun. (Emme kuitenkaan voi taata pukeutumista kokonaisuutena.)

Minisillä oli merkittävä hetki tänä kesänä. Jokainen merkittävä tyyli koti koki vaatimuksen ottaa muutama heidän monista rakastetuista tyyleistään ja lyödä heitä kutistumisella. Tässä on Miranda Kerr (jälleen) hänen Louis Vuitton Monceau BB -laukun kanssa. Kyllä, Miranda saa kaksi pussin hetkeä tänä kesänä. Sen lisäksi, että se on vain sopivaa, todellakin, koska hänellä on myös kaksi ”monia laukkuja” -viestiä (“Miranda Kerrin lukuisat pussit” sekä ”Miranda Kerrin lukuisat pussit, osa 2”).

Saatamme tuskin sulkea Michael Michael Kors Selma Messenger -pussiin kesällä. Sitä on saatavana trendikkäiden neonisävyjen (samoin kuin luotettavien neutraalien) sateenkaaressa, samoin kuin pienestä versiosta vain 228 dollaria. Se on kädet alas yksi parhaimmista laukkuista, joita kaikenlaiset kauden tarjoukset tarjoavat. Myös tämä kuva Alessandra Ambrosiosta, hänen fedoraa käyttävän taaperoidensa kanssa, täysin ruskettuneilla jaloillaan, epätäydellisesti Daisy Dukes ja neonkeltainen laukku on niin kesäaika 2013, se saa minut haluamaan itkeä vähän.

Olisiko jopa kesäaika ilman, että Rihanna flauning hänen moitteettomasti sävytetty abs ja reidet kaikki kasvoillasi? Ei. Ei, se ei. Ri Ri: llä oli oma iso, hieno laukkuhetki, kun hän osui Lontoon klubeihin tänä kesäisin silmiinpistävällä Stella McCartney -holografisella kytkimellä. Uusi tavoite Summertime 2014: Katso klubissa Rihannan kanssa.

Dolce & Gabbana Miss Dolce Woven Raffia Bag huutaa käytännössä kesää, samoin kuin vain, koska kaikki Raffia huutaa kesää. Tässä on yksi Vogue Nippon -toimittajan ja kaiken kaikkiaan ja kaiken kaikkiaan uteliaisuus Anna Dello Russo, joka nautti rento päivästä kotikaupungissaan Milanossa.

Ymmärrät mitä muuta huutaa kesällä? uima -allasjuhlat. Vaikka hormonaaliset pre-teini-ikäiset suosittelevat niitä tyypillisesti, eivätkä ole törkeää tähtivieraiden luetteloa. Tässä Diane Kruger tuo kausiluonteisen kankaan 3.1 Philip Lim Scout Floral ottaa laukun Joel Silverin väitetysti eeppisellä, Star-Studd Memorial Day -uima-allasjuhlissa.

Ja lopuksi, emme voineet tehdä “Best of” -julkaisun tyyppistä julkaisua sisällyttämättä mieluummin paparazzi-potity celeb, Reese Witherspoon. Täällä hän on, soittaen kauden aikana tuoreilla kukilla (kokonaisista ruokia, ei vähemmän! Tähtiä, ne ovat sellaisia ​​kuin me …) sekä ihana oranssi fendi 2jours -laukku. Niin kauan, Celeb Summertime Bag -valinnat. Näemme sinut. (Voi olla.)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.